Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas)
Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas). One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas) is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is simple, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They are nice and they look wonderful. Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas) is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas) is 4 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas) estimated approx 20 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas) using 5 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.
... ¡Otra tortilla en que todo se aprovecha!... Hace un par de días, hice unos zapallitos rellenos con carne, verduras y cuscús, los acompañé con puré de papas y ensaladas...y como suele ocurrir, sobró puré y parte del relleno de los zapallitos. Pensé aprovecharlos en un budín, pero terminaron como tortilla, que por cierto, debió quedar bastante buena porque desapareció rápidamente sin reclamo alguno.
Esta receta, la dedico a todos, pero muy especialmente a quienes no tienen mucha experiencia en la cocina, lo hago como una forma de que aprendan que nada se desperdicia, todo puede aprovecharse y muchas veces, el "reciclaje" queda más sabroso que la preparación original. Pueden aprovechar restos de algún pino que hayan preparado, o en su defecto, preparar el pino de cuscús de mi receta "zapallitos rellenos de carne y cuscús" para lo que más abajo dejo el enlace. Con cariño ¡les invito un pedacito, que la disfruten!
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas):
- 1 taza puré de papas frío
- 2 tazas relleno "zapallitos rellenos con carne molida y cuscús" o cualquier otro relleno frío
- 3 huevos de buen calibre
- Queso parmesano rallado a gusto
- 3 cucharadas aceite
Steps to make to make Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas)
- En un bowl, mezclar el pino de carne, verduras y cuscús con el puré frío. Agregar los huevos y el queso rallado.
- Mezclar suavemente para hacer una mezcla homogénea. En una sartén antiadherente, entibiar el aceite, vaciar la mezcla, sacudir un poco la sartén con movimientos horizontales y circulares para dar forma a la tortilla, hasta que se deslice suavemente. Dejar que el huevo vaya cuajando a fuego medio.
- Con la ayuda de un plato, dar vuelta la tortilla y dejar que el huevo termine de cuajar. Sacudir esporádicamente la sartén para permitir que se deslice sin pegarse. Una vez firme y doradas ambas caras, Retirarla del fuego.
- Porcionar y servir caliente, tibia o fría con el acompañamiento que se desee.
- NOTA:. Si se va a preparar ex profeso el pino, utilizar solamente 1/2 zapallito italiano, cocido y muy bien escurridos.
As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a bit basically spicy, you can make basic adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes on time. As for fundamental food preparation abilities for novices you do not need to learn them however just if you understand some simple cooking methods.
This isn't a total overview to fast and easy lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Super Quick Homemade Tortilla de carne molida, cuscús y otras cosas... (aprovechando las sobritas). Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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