Carbonada de albóndigas

Carbonada de albóndigas

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Carbonada de albóndigas. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Carbonada de albóndigas is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Carbonada de albóndigas is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Carbonada de albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Carbonada de albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Carbonada de albóndigas is 5 a 6 Porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Carbonada de albóndigas estimated approx 1 hr.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Carbonada de albóndigas using 19 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Entre las recetas del los #juegosCookpad estaba la carbonada y no tengo carbonada entre mis recetas 🤔 así que me dije: "a hacer una!!" Pero, resulta que no tenía carne, y solo me queda un poquito de la carne molida que me quedó después de hacer una boloñesa para los ñoquis del día del padre! Congelada por supuesto jajaja así que anoche la dejé descongelando y hoy manos a la obra! Por ende, hice #carbonada pero de albóndigas, y fue un acierto! Ñam ñam

Ingredients and spices that need to be Take to make Carbonada de albóndigas:

  1. Para las albóndigas
  2. 120 grs posta negra molida
  3. 1 cdta ajo en polvo
  4. 1 cdta orégano seco
  5. 1/2 cdta comino en polvo
  6. Sal y pimienta a gusto
  7. Para la carbonada
  8. 2 papas
  9. 1/2 cebolla blanca
  10. 1 zanahoria pequeña
  11. 1/2 taza zapallo en cubos
  12. 1/2 taza arvejas congelada
  13. 1/2 taza choclo congelado
  14. 1/3 taza arroz
  15. 1 cda ají color
  16. 1 cdta orégano
  17. 1 pizca merkén
  18. 1 cda aceite
  19. Sal y pimienta a gusto

Instructions to make to make Carbonada de albóndigas

  1. Mezclar la carne molida con los aliños y un toque de sal con las manos como si estuvieras amasando hasta integrar bien.
    Poner en una olla a sofreír con la cucharada de aceite la cebolla y la zanahoria picada en cubos pequeños hasta rehogar bien.
  2. Ir formando las albóndigas pequeñas e irlas poniendo en la olla para sellar por todas sus partes. Cuando hayas puesto todas y mientras doran todas las albóndigas y vas removiendo, pelar las papas y picar en cubos medianos. Añadir a la olla. Remover suavemente para no romper las albóndigas que aún no están bien selladas.
  3. Pasados unos 5 min, añade el zapallo(usé congelado), las arvejas, el choclo y el arroz e incorpora agua recién hervida que cubra justo los ingredientes. Es hora de añadir un poco de sal, ají color, orégano y merkén a gusto. Remover y dejar que hierva.
  4. Una vez que hierva, dejar cocinar por 10 minutos a fuego alto, luego, dejar a fuego bajito tapado por 15 min más, como cuando cocinar arroz muy despacio. Y listo! Servir bien calentito y con un poco de ají extra si eres picante como yo 🤭
    A disfrutar este plato perfecto para los -1°C que teníamos al almuerzo de hoy por acá en Punta Arenas.

As your experience and also confidence expands, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your personal preferences with time. Whether you want to offer a recipe that uses less or more active ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make simple modifications to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for basic food preparation abilities for beginners you do not require to learn them however just if you understand some straightforward food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch recipes however its good something to chew on. Ideally this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Steps to Prepare Ultimate Carbonada de albóndigas. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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