CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...!

CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...!

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...!. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...! is one of the most popular of current trending meals in the world. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...! is something which I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...!, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...! delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...! is 5 unidades. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...! estimated approx 60 minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...! using 19 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

Ya en una ocasión les traje caiguas rellenas pero con arroz cuatro carnes del día anterior, hoy se los comparto rellenas con carne picada excepcionales, como siempre les digo, intentarlo en casa y me cuentan que tal...! De mi cocina para ustedes, vamos a contarles como lo hice...!

Ingredients and spices that need to be Get to make CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...!:

  1. 5 pepinos de agua(caigua)
  2. 500 grs. carne molida(picada)
  3. 1 tomate
  4. 1 pimentón
  5. 1 cebolla
  6. 1 taza arvejas cocidas
  7. 3 huevos cocidos(duros)
  8. 1/2 taza uvas pasas(optativo)
  9. 1 taza zanahoria cocida
  10. 4 dientes ajo
  11. 1 cdta. de orégano
  12. 1 cdta. de perejil en polvo
  13. 1 cdta. de cilantro en polvo
  14. 1 cdta. de polvos curry
  15. 1/2 cdta. de pimienta negra
  16. 1 cdta. de paprika española
  17. 1 cda. aceite de oliva
  18. 500 ml. leche
  19. al gusto Sal

Steps to make to make CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...!

  1. Lavar y limpiar bien los pepinos, abrirlos cortándoles en la parte del tallito una tapita que nos sirve después para cerrarlos con un palillo(mondadientes). Retirar las semillas y las venas interiores, así con todos igual proceso, colocarlos en un bolw grande y añadirles agua bien calientes para suavizarlos un poco, reservar dentro del agua tapados.
  2. Cortar los vegetales en cuadritos, cocinar la zanahoria sin piel y lavada, en cuadritos con las arvejas según indicaciones de la bolsa. Cortar el ajo en cuadritos, añadir. Agregar especias, mezclar, sellar la carne en 1 cucharada de aceite de oliva mezclada con los vegetales, las especias, la sal, rectificar sabor.
  3. Ir mezclando la carne, tapar, dejar que se vaya cocinando a fuego medio.
  4. En otra ollita cocinar los huevos duros, retirarles la cáscara y cortar en cuadritos. Añadir a la mezcla de carne y vegetales.
  5. Mezclar bien, añadir las uvas pasas, de decidir usarlas. Rectificar sabor, bajar del fuego y mantener tapada.
  6. Escurrir los pepinos, que no les quede nada de agua, secarlos con una toalla desechable, rellenar con la carne y vegetales, apretando bien sin romperlos. Colocar la tapita y cerrar con los palillos. Llevar al fuego en una olla amplia, colocar acostados y añadirle la leche con una pizca de sal.
  7. Tapar bien y esperar que la leche reduzca. Si se secan y aún están un poco duros, añadir otro poco de leche. Dejarles algo de líquido. Apagar y dejar tapados cuando estén blandos.
  8. Servir con algo de salsa por arriba, acompañar en este caso de croquetas trifásicas(en mi recetario) y de alioli(en mi recetario).
  9. Realmente deliciosos, por este motivo se los comparto, ala, a intentarlo y me lo cuentan...! Con gusto de mi cocina...!

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet plan and also adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or more components or is a little basically zesty, you can make basic modifications to achieve this objective. Simply put, start making your dishes on schedule. When it comes to basic cooking skills for beginners you do not require to discover them however just if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a full guide to quick and simple lunch recipes but its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Steps to Make Quick CAIGUA (pepino de agua), relleno con guiso de Carne Picada...!. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Color Burger

Arroz con vainita y carne molida

Filete de res en salsa de chile ancho y tequila.ॐ