Lasaña con carne de res molida y vino tinto

Lasaña con carne de res molida y vino tinto

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Lasaña con carne de res molida y vino tinto. One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Lasaña con carne de res molida y vino tinto is one of the most popular of current trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. Lasaña con carne de res molida y vino tinto is something which I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Lasaña con carne de res molida y vino tinto, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lasaña con carne de res molida y vino tinto delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Lasaña con carne de res molida y vino tinto using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Ingredientes para 2 lasañas medianas

Ingredients and spices that need to be Take to make Lasaña con carne de res molida y vino tinto:

  1. 2 paquetes Pasta para lasaña
  2. 2 1/2 libras carne molida de res
  3. 2 zanahorias medianas ralladas
  4. 4 ajos triturados o picados finamente
  5. 1 cebolla grande picada
  6. 12 tomates cocidos
  7. Puré de tomate concentrado o pasta de tomate
  8. 1 Chile pimiento rojo picado
  9. 3 ramas apio picadas
  10. Queso parmesano
  11. Queso mossarella
  12. Ingredientes para la bechamel o salsa blanca:
  13. 1 margarina
  14. Harina equivalente en cantidad a la margarina o mantequilla
  15. 2 litros Leche
  16. Nuez moscada
  17. Pimienta negra molida
  18. Sal

Instructions to make to make Lasaña con carne de res molida y vino tinto

  1. Sofreír la cebolla picada en una poco de margarina y aceite luego ya que se ve traslucida agregamos el ajo finamente picado junto con la zanahoria rallada y el apio y el Chile pimiento ya cuando vemos que esta blanda o suave la zanahoria y el apio agregamos la carne de res molida y movemos sin dejar pedazos de carne grandes y zasonamos con pimienta y sal y caldo de pollo, ya cuando pierde el color rojo la carne y pierde un poco de agua le agregamos el tomate ya licuado y el puré de tomate
  2. O tomate sofrito le agregamos un poco de azúcar para que no quede muy ácido y revolviendo todo corroboramos de sazón y agregamos una taza de vino tinto(al gusto)
  3. Dejamos esto a fuego medio hasta que esto pierda el alcohol y se consuma un poco el agua.
  4. Salsa bechamel o salsa blanca: agregamos la margarina o mantequilla a fuego lento para que ue no se queme agregamos la harina y movemos constantemente hasta dejarla integrada por completo con la mantequilla y la dejamos dorada para que a la hora de probar no sepa a harina cruda le agregamos la leche poco a poco la leche tiene que estar tibia y le agregamos la nuez moscada y sal y pimienta movemos sin dejar de mover para que no se hagan grumos
  5. Ya cuando esta algo espesa apagamos y le agregamos un poco de queso mozzarella y devolvemos. Y esta lista
  6. Agregamos en un recipiente para horno una capa de bechamel y luego una de pasta para lasaña ya cocida según las instrucciones del empaque y luego otra de bechamel y una de carne cantidades al gustó y así otra de pasta de lasaña y bechamel hasta lograr hacer una pequeña torre de todos lo prepado. Por último llenamos de queso la parte de arriba y metemos al horno a 120 grados centígrados y ya cuando vemos el queso dorado o gratinado la sacamos y dejamos enfriar por 10 minutos y servimos.

As your experience and also self-confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you want to serve a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make simple modifications to attain this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking skills for novices you don't need to learn them but just if you understand some easy cooking strategies.

This isn't a total overview to fast and also easy lunch dishes yet its great food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Steps to Make Speedy Lasaña con carne de res molida y vino tinto. Thank you very much for reading. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Longaniza casera Dominicana

Ñoquis con salsa bolognesa

Enyucados